Roeland Mesland
Roeland Mesland

Roeland Mesland

Trainer - Presentation | Communication | Leadership development

Achtergrond

Tijdens zijn studie werkte Roeland in de herenmode en daarna is verkoop een rode lijn gebleven. In ondernemerschap en later in technologie. Vanuit de kern naar buiten treden richting klant en team was iets waarnaar hij altijd een groot verlangen koesterde.. In leidinggevende rollen  en leiderschapsprogramma’s ontdekte hij de taal hierbij.

Dat is ook het moment dat hij de overlap ontdekte tussen presentatie training en verkoop training. Zijn liefde voor persoonlijk ontwikkeling, groepsprocessen en jarenlange achtergrond in sales komen bij Speechen.nl volledig samen.

Roeland heeft veel getraind bij Piet Weisfelt op professioneel werken met liefdesenergie en groepsdynamica. Daarnaast verdiept hij zich in het Taoïsme bij Dirk Oellibrandt waar hij ook traint op Alchemisch Bodywork en Chi-kung.

Roeland over spreken en presenteren

“Goed leren spreken en presenteren gaat allereerst over het verbinden met wie jij bent in vlees en bloed, in lichaam en vuur, jouw geschiedenis en jouw droom. Met die verbinding geven we betekenis aan ons eigen leven, zijn we leider op het podium van het levenstoneel en scheppen we betekenis in de ontmoeting met willekeurig welk publiek. Wanneer we vanuit die verbinding ook nog leren spelen met podium technieken wordt het helemaal een groot feest. We worden geraakt als publiek en we leren het applaus te ontvangen als geschenk voor wie we ten diepste zijn.” 

Typisch Roeland

  • Roeland kan uren lang lachen om dezelfde grap (ook als hij hem zelf gemaakt heeft).
  • Is ultiem gelukkig wanneer hij met vrouw en kinderen bij zee en strand is, zand tussen de tenen en een balletje trappen.
  • Zijn kaken maken enorm veel geluid als hij eet, ook met zijn mond dicht. Maakt überhaupt veel geluiden bij het eten wat bekenden gelukkig herkennen als een genotsindicator.
  • Gek op tennis en basketbal.
  • Komt thuis in natuur en Tao.

Iets geleerd van Roeland Mesland?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Roeland Mesland? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.