Sybren Van Der Schaar
Sybren Van Der Schaar

Sybren Van Der Schaar

Trainer/coach

Je leert jezelf kennen door de ander!

De kwaliteit van je relaties bepaalt hoe succesvol je bent.

Mijn specialiteit is je ondersteunen in het verbeteren van jouw (werk)relaties.

Al vroeg in mijn leven ontdekte ik mijn passie voor persoonlijke en organisatie ontwikkeling. Die passie heb ik de afgelopen 25 jaar in diverse management functies en als trainer & coach ingezet. Mijn focus is (werk)relaties. 

Mijn aanpak is er op gericht om je uit te dagen om te reflecteren en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven, gevoelens en emoties. Mijn aanpak is praktisch en deel graag mijn kennis en ervaringen. Ik train en coach om je bewustzijn te vergroten en het geeft mij voldoening als je jouw talenten gebruiken in lijn met jouw persoonlijke missie. Daarmee verrijkt je jouw (werk)relaties en daarmee je leven.

Ik werk graag voor organisaties en personen die de wereld beter en mooier willen maken. Die roofbouw op mens, dier en de aarde een halt willen toeroepen. Die innovatie, integriteit en plezier belangrijk vinden en samenwerking als een verrijking zien.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak, Sybren.

 

Iets geleerd van Sybren Van Der Schaar?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Sybren Van Der Schaar? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.