Masterclass AI en Marketing - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Masterclass AI en Marketing - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
12 mei. 2023
placeVirtual Classroom
22 sep. 2023
placeVirtual Classroom
12 dec. 2023

Beschrijving

De Masterclass AI en Marketing is bestemd voor marketingmanagers, senior marketingadviseurs, CCO’s en leidinggevenden aan marcomteams. Als deelnemer ben je ervaren in het marketingvak, je bent van ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketing, Online marketing, Marketing en Sales, Campagnes en Leidinggeven.

De Masterclass AI en Marketing is bestemd voor marketingmanagers, senior marketingadviseurs, CCO’s en leidinggevenden aan marcomteams. Als deelnemer ben je ervaren in het marketingvak, je bent van ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Tot nu toe was het budget, naast tools en talent, het onderscheidende vermogen voor marketeers. Dat is echter achterhaald, gedreven door de snelle groei van nieuwe vaardigheden en verwachtingen van klanten. De marketeer van nu moet zich net zo snel als het vakgebied blijven ontwikkelen om niet achterop te raken als het gaat om technologie. Door de wildgroei aan data- en marketingsilo’s spelen artificiële intelligentie (AI) en op machine learning (ML) gebaseerde marketingtools een cruciale rol. Deze technologieën worden in het centrum van vergaande personalisatie geplaatst. Met AI en ML wordt het mogelijk gemaakt om gegevens en klanteng...


Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Masterclass AI en Marketing' van SRM.

Volgens Harvard Business Review zijn AI en ML de belangrijkste technologieën van de 21ste eeuw. Lerende algoritmes helpen individuen en bedrijven om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Door middel van AI en algoritmes kan men nauwkeuriger voorspellen welke consumenten bepaalde producten gaan kopen en hoeveel geld ze zullen uitgeven. Hierdoor is gepersonaliseerde communicatie mogelijk tegen lagere kosten. Door middel van AI en ML is het daarnaast makkelijker te achterhalen wie de werkelijke klanten van een bedrijf zijn. AI begint noodzakelijk te worden voor individuen en bedrijven om online groei beter te kunnen voorspellen. Bedrijven als Coolblue, Amazon, Netflix maar ook supermarktketens doen dit al aan de lopende band. Alleen hangt er nog veel jargon rond AI en weten veel mensen niet wat het precies is of hoe ze het kunnen toepassen voor hun bedrijf of product. Mensen zonder technische achtergrond missen vaak de nodige digitale vaardigheden. Ze weten niet welke datavragen ze moeten stellen of welke marketingtoepassingen mogelijk zijn met algoritmes. Deze Masterclass pakt dit probleem aan. Door praktische opdrachten en gebruik te maken van de laatste digitale tools leren we iedereen de 10 procent van AI die ze 90 procent van de tijd kunnen toepassen. We maken AI binnen het marketingvak toegankelijk voor iedereen.
Hoe kunnen we AI en de marketingactiviteiten bij elkaar brengen en zo de kansen van AI zien en toepassen? Dat is het centrale thema van de Masterclass AI en Marketing gericht op marketingmanagers, senior marketingadviseurs, CCO’s en leidinggevenden aan marcomteams.
Is het jouw ambitie om de kansen van AI en machine learning te benutten en zo jouw marketingactiviteiten continu te blijven verbeteren? En vind jij het belangrijk dat je kunt laten zien wat de toegevoegde waarde van AI aan de marketing en organisatiedoelen is? Schrijf je dan in voor deze Masterclass!

We behandelen en bespreken relevante praktijkcases en bekijken wat wij van deze cases en technieken kunnen leren. Ook verkennen we enkele specifieke AI tools en frameworks en geven daadwerkelijk handvatten mee om hier na deze Masterclass direct mee aan de slag te gaan.
In deze Masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

Masterclass AI en Marketing


o AI in Business
o Analyses & Voorspellingen
o De vijf p’s van Marketing AI dieper uitgelicht
o AI in praktijk
o AI tools en frameworks

1 dagen

Trainingen

SRM-13775|Masterclass AI en Marketing

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)