NIMA A Communicatie - Virtual Classroom

Tijdsduur

NIMA A Communicatie - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Je wilt je ontwikkelen op het gebied van professionele communicatie, zodat je zelfstandig kunt werken aan de uitvoering van het communicatiebeleid en -projecten binnen jouw organisatie. Ook wil je ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketingcommunicatie, NIMA, NIMA Marketing-A, NIMA Marketingcommunicatie-B en NIMA Marketing-B.

Je wilt je ontwikkelen op het gebied van professionele communicatie, zodat je zelfstandig kunt werken aan de uitvoering van het communicatiebeleid en -projecten binnen jouw organisatie. Ook wil je ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Met de opleiding NIMA A Communicatie word jij dé expert op het gebied van interne, externe en marketingcommunicatie. Leer de juiste actuele kennis, houding en vaardigheden te gebruiken om zelfstandig invulling te geven aan jouw communicatiewerkzaamheden en -projecten. Zo kun jij ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van een strategisch communicatieplan en de ontwikkeling en uitvoering van operationele communicatieactiviteiten. Met zulke breed inzetbare vaardigheden ben jij van toegevoegde waarde in elke organisatie. Volg jouw opleiding bij een van de meest succesvolle NIMA-opleiders van Nederland en profiteer van onze praktijk- en r...

Er zijn geen toelatingseisen voor het programma en het examen.

Met de opleiding NIMA A Communicatie word je goed voorbereid op een succesvolle afronding van de examens. Op praktijkgerichte wijze ga je aan de slag met de kern van communicatie, planning en strategie. Ook leer je alles over de uitvoeringsfase. Je verdiept je in interne, concern- en marketingcommunicatie en je doet kennis en vaardigheden op voor succesvolle inzet van media en pers.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

NIMA Communicatie A1

o Begrippen en relevantie van communicatie
o Corporate communicatie
o Interne communicatie
o Marketingcommunicatie
o Analyseren, onderzoeken en adviseren
o Het communicatieplan
o Content en media
o Organiseren
o Omgaan met de pers

NIMA Communicatie A2

o SMART doelstellingen formuleren
o Inzetten van communicatieactiviteiten om je doelstellingen te bereiken
o Plan van aanpak schrijven
o Presentatie examen voorbereiden

De opleiding NIMA A Communicatie duurt 7 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond gegeven. De dagvariant heeft 9 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondvariant heeft 18 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. De opleiding wordt ook als e-learning aangeboden met contact en begeleiding op afstand.

Vakopleiding

SRM-NCA3|NIMA A Communicatie

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)