Liesbeth Bouwhuis
Liesbeth Bouwhuis

Liesbeth Bouwhuis

Coach en Trainer van Bepper Balance Coaching Methode

Mijn naam is Liesbeth Bouwhuis en ik ben gecertificeerd coach & trainer.

Als docent, project manager en ondernemer/adviseur ontdekte ik dat ik goed ben in het begeleiden van mensen en processen en het schrijven en uitvoeren van business- en verander-plannen.
Plannen waarbij ik vaak met veel verschillende mensen die allemaal andere achtergronden, prioriteiten en meningen hebben, een weg moest zien te vinden die iedereen recht deed. Waarbij iedereen zich gehoord en gezien voelde en er toch knopen werden doorgehakt.

Hoewel ik dat erg fijn werk vond, merkte ik keer op keer dat ik het nog interessanter vind de mensen zelf te begeleiden op hun zoektocht naar ‘hoe kan (ik) het beter’.

Na de opleiding tot coach ben ik een eigen praktijk gestart. In mijn praktijk coach ik jongeren, volwassenen, stellen, gezinnen en teams op weg naar verbetering. 

Ik doe dat met veel plezier omdat ik hou van afwisseling. Elke cliënt heeft zijn of haar eigen verhaal en karakter en het is mooi om bij iedereen de juiste toon te vinden en de beste manier om dat voor elkaar te krijgen waar de cliënt mee geholpen is. Dat hem, haar of hen verder helpt in het zo optimaal mogelijk functioneren, genieten en (samen)leven.

Ik ontwikkelde ook vanuit die praktijk een eigen, tastbare tool en methode. De Bepper Balance Methode. Een coach-methode met fysieke tools en een hele andere benadering en manier van vragen stellen. De cliënt ziet, voelt en ontdekt zelf hoe het anders kan. Ik heb er een boek over geschreven en ik leer anderen hiermee te werken.

Sindsdien ben ik wederom werkzaam in en voor onganisaties omdat deze methode ook voor teams wordt in gezet. Ik ben sinds jaren nu ook trainer voor de Bepper Balance Methode en doelen waarbij de inzet van deze methode effectief is gebleken zoals het optimaliseren van de onderlinge communicatie en samenwerking, de projectplanning, vinden van gezamelijke doelen enz.

Je kunt meer lezen over deze methode via de website http://bepperbalance.com  Je kunt je daar ook aanmelden voor een training.

Ik heb ook een boek geschreven over deze methode. Het heet “Anders coachen met de Bepper Balance Methode”. 
Het boek is te bestellen bij elke fysieke en online boekenwinkel.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.