Tim van Oosterhout
Tim van Oosterhout

Tim van Oosterhout

Partner /senior trainer / realisatiecoach

Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring als trainer, coach en spreker. Marketing en sales- management sinds 2004. Ondernemer sinds 2008.

Persoonlijke passie

Waarom zo moeilijk doen als het ook veel gemakkelijker kan? Vanuit die insteek heb ik me (na mijn studies op het gebied van economie, marketing en rechten) gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen vanuit een praktische insteek en zonder poespas: heerlijk! Ik ben altijd een echte doener geweest, en die energie kan ik uitstekend kwijt in mijn werk. Ik ben gek op bewegingen in gang zetten en heb een absolute passie voor ondernemerschap.

Stijl

Tijdens mijn managementopdrachten, presentaties, workshops en trainingen draait het altijd om de praktijk. Direct toepasbare vaardigheden en adviezen, in normale en heldere taal. Volledig toegespitst op de specifieke organisatie waar ik te gast ben. En vertaald naar behapbare, realistische doelen, waar mensen daadwerkelijk mee uit de voeten kunnen in hun dagelijkse werk. En met plezíer. Bij dat alles sta ik altijd het liefst náást mensen, met energie en humor.

Specialisme

Marketing- en sales management, accountmanagement, Time- project- en campagne-management. Vragen waar veel marketing- en salesprofessionals tegenaan lopen pak ik graag beet. Tijdens trainingen diepen we dit soort vaardigheden samen uit en dringen we snel door tot de kern. De praktijk staat daarbij altijd centraal; géén ellenlange theoretische verhandelingen, maar direct toepasbare vaardigheden. In deze tijden waarin de communicatiemogelijkheden nog altijd groeien en alles steeds sneller lijkt te gaan, vinden veel mensen het lastig om daar mee om te gaan en projecten of campagnes optimaal te managen.

Iets geleerd van Tim van Oosterhout?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Tim van Oosterhout? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.