Wmo en woonvoorzieningen

Niveau
Tijdsduur

Wmo en woonvoorzieningen

Bender Academie
Logo van Bender Academie
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Bender Academie heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 7 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Hoe kan je de inwoner ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen?   Je bent bekend met de Wmo maar als het gaat om woonvoorzieningen dan vind je dat nog lastig. Is verhuizen niet altijd de meest passende oplossing? Wat kan en mag er aangepast worden in een woning en wat gaat dat dan kosten? Je wilt niet overal advies voor vragen en wilt graag zelf meer kennis krijgen over de ergonomische, bouwkundige, technische, financiële en juridische aspecten die een rol spelen bij het verstrekken van maatwerkvoorzieningen om mensen zelfstandig te kunnen laten wonen. Je wilt in staat zijn om juiste afwegingen en keuzes te maken en mee te kunnen denken met de burger en de bouwkundige. S…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan je de inwoner ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen?   Je bent bekend met de Wmo maar als het gaat om woonvoorzieningen dan vind je dat nog lastig. Is verhuizen niet altijd de meest passende oplossing? Wat kan en mag er aangepast worden in een woning en wat gaat dat dan kosten? Je wilt niet overal advies voor vragen en wilt graag zelf meer kennis krijgen over de ergonomische, bouwkundige, technische, financiële en juridische aspecten die een rol spelen bij het verstrekken van maatwerkvoorzieningen om mensen zelfstandig te kunnen laten wonen. Je wilt in staat zijn om juiste afwegingen en keuzes te maken en mee te kunnen denken met de burger en de bouwkundige. Schrijf je in voor de cursus Wmo en woonvoorzieningen!

Wil je verder groeien binnen de zorg of het publiek domein? Bender leidt al ruim 15 jaar professionals zoals jij op. Dit doen we met opleidingen, workshops en trainingen rond Wmo, jeugdzorg, participatie, werk & inkomen, schuldhulpverlening, zorg en ruimtelijk domein.

Onze opleidingen sluiten natuurlijk aan bij de meest actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en bij jouw behoefte aan kennis en ontwikkeling. Omdat we ze ontwikkelen in de praktijk zijn ze altijd up-to-date. We werken samen aan kennis en vaardigheden op verschillende opleidingsniveaus. In groepsverband en via e-learning.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)