Persoonlijke effectiviteit

Tijdsduur
Trainers
Marcel van WiggenGerard Vriens
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van PER4MANCE
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,8 PER4MANCE heeft een gemiddelde beoordeling van 9,8 (uit 862 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Management, #2 in Persoonlijke Effectiviteit, #2 beste trainer en #2 beste kleine opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Management, #1 beste kleine opleider, #2 in Persoonlijke Effectiviteit en #3 beste trainer.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #1 in Management, #1 in Persoonlijke Effectiviteit en #1 beste kleine opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #1 beste kleine opleider, #1 in Communicatie, #1 in Management en #3 in Persoonlijke Effectiviteit.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Management.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,8
Gemiddeld cijfer voor Persoonlijke effectiviteit
Gebaseerd op 280 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Marc Van De Korput
starstarstarstarstar
Marc Van De Korput
warehouse supervisor
10
Persoonlijke effectiviteit

"Eén hele inspirerende training. met veel eye openers die door beide trainers marcel en gerard goed en duidelijk met voorbeelden worden uitgelegd en vervolgens hoe hiermee om te gaan. ook het naslag werk zoals de kaartjes en het boek wat wordt meegegeven hepen om door te blijven gaan en vast te houden wat is bij gebracht. mijn advies aan iedereen om deze training te volgen je gaat hier echt iets aan hebben. zo ook op persoonlijk niveau wordt je goed uitgedaagd. mensen die aan zich zelf willen werken of willen uitdagen dan is deze cursus iets voor jou." - 30-03-2021 08:35

"Eén hele inspirerende training. met veel eye openers die door beide trainers marcel en gerard goed en duidelijk met voorbeelden worden uitge… alles lezen - 30-03-2021 08:35

Startdata en plaatsen

placeConferentiecentrum Bovendonk
25 mei. 2021 tot 27 mei. 2021
check_circle Startgarantie
placeConferentiecentrum Bovendonk
29 jun. 2021 tot 1 jul. 2021
check_circle Startgarantie
placeConferentiecentrum Bovendonk
5 okt. 2021 tot 7 okt. 2021
check_circle Startgarantie
placeConferentiecentrum Bovendonk
30 nov. 2021 tot 2 dec. 2021
check_circle Startgarantie

Beschrijving

We verbinden graag MENS en RESULTAAT met als motto het kan leuker en beter!

Training Persoonlijke Effectiviteit

Intensieve driedaagse training en coaching. In de training worden eenvoudige handvatten en inzichten gedeeld om per direct weer met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten.

Gedrag veranderen

Organisaties worden steeds dynamischer. Het lijkt wel of er verandering op verandering wordt gestapeld. Dit vraagt veel van ons aanpassingsvermogen. Ook buiten het werk wordt er steeds meer van ons geëist. Relaties komen soms onder druk of je hebt simpelweg de energie even niet om alles in goede banen te leiden. Je weet dat je beter kan, maar je weet e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke effectiviteit, Aanpassingsvermogen, Assertiviteit, NLP en Effectief communiceren.

We verbinden graag MENS en RESULTAAT met als motto het kan leuker en beter!

Training Persoonlijke Effectiviteit

Intensieve driedaagse training en coaching. In de training worden eenvoudige handvatten en inzichten gedeeld om per direct weer met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten.

Gedrag veranderen

Organisaties worden steeds dynamischer. Het lijkt wel of er verandering op verandering wordt gestapeld. Dit vraagt veel van ons aanpassingsvermogen. Ook buiten het werk wordt er steeds meer van ons geëist. Relaties komen soms onder druk of je hebt simpelweg de energie even niet om alles in goede banen te leiden. Je weet dat je beter kan, maar je weet even niet hoe.

Herken je dit?

 • Onbalans in werk of privé
 • Weerstand bij je communicatie
 • Belemmeringen waardoor je niet in beweging komt
 • Onzekerheid over hoe iets aan te pakken
 • Moeite met omgaan met alle veranderingen
 • Moeite met NEE zeggen
 • Energieverlies

Dan is de training Persoonlijke Effectiviteit echt iets voor jou!

Handvatten voor meer effectiviteit

Met eenvoudige handvatten en inzichten leer je om snel effectiever te zijn op het werk en privé. We geven inzicht in de manier waarop je anders kunt denken en doen. Ons aanbod is:

 • een leuke en intensieve 3-daagse groepstraining (inclusief avondprogramma op dag 1 & 2)
 • een persoonlijk coachingstraject
 • 3 weken na de training een terugkomsessie

Met deze training ontdek je wat voor jou werkt. Je sluit de 3 dagen af met een persoonlijk stappenplan waarmee je zaken concreet en direct aanpakt. Een van onze coaches vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Effectiever op het werk en privé

Deelnemers aan deze training vertellen dat ze veel gereedschap krijgen waar ze in de praktijk direct mee aan de slag kunnen. Het geeft ze positieve energie en andere keuzemogelijkheden om effectief te zijn. Dit zijn de resultaten direct na de training:

 • 92% van de deelnemers geeft aan effectiever te kunnen zijn in werk of privé
 • 93% geeft aan anders met uitdagingen om te kunnen gaan
 • 95% geeft aan ervaren te hebben dat zij tot meer in staat zijn

Na één maand aan de slag te zijn gegaan is het resultaat nog groter:

 • 100% gebruikt dagelijks de verkregen hulpmiddelen en inzichten
 • 98% heeft betere resultaten geboekt op het werk of privé
 • 98% van de deelnemers kijkt zeer positief terug op de training

Ervaringen

"Was erg gaaf! Energiek, intensief, betrokken, en enorm leerzaam!!! Marcel is een kundige trainer die in staat om iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Ik vond het supergave dagen, waarbij ik veel kennis heb opgedaan!"

- Noortje Braam, Klantmanager Work Force Management bij Actief Werkt!

"Confronterende maar wel heel leerzame training. Deels heel herkenbaar, deels verklarend waarom mensen doen en reageren zoals ze doen. Had dit alles twintig jaar eerder moeten weten. Hierdoor had denk ik een hele hoop frustratie voorkomen kunnen worden."

- René Lejeune, Groepsleider bij OI Manufacturing

"In drie dagen tijd leer je op een prettige, ongedwongen manier hoe je je emoties kunt sturen. Confronterend, inspirerend, fijn in groepsverband en waar nodig even een 1 op 1 gesprek. Wow, wat een ervaring!"

- Inge Kuijstermans, Planner Materiaal Management bij DKG

Persoonlijk en concreet

Om effectiever te kunnen zijn is gedragsverandering nodig. Nieuw gedrag dat beter bij jou en jouw continu veranderende omgeving past. Bij PER4MANCE krijg je een persoonlijke training met coaching die op basis van praktijkkennis, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en gangbare psychologie inzicht geeft.

Dat betekent:

 • inzicht in patronen van jouw gedrag
 • inzicht in manieren en concrete mogelijkheden om te veranderen
 • een concreet stappenplan met 1-op-1-coaching

Wat biedt het programma?

De 3 trainingsdagen zijn intensief, maar geven ook voldoende ruimte voor persoonlijke coaching. Met uitleg, voorbeelden, oefeningen en reflecties krijg je eenvoudige handvatten voor jouw persoonlijke effectiviteit.

Dag 1: Inzicht

 • Hoe werkt gedrag?
 • Waarom doen we de dingen die we doen?
 • Hoe beïnvloed ik mijn stemming?
 • Waarom verander ik niet (snel)?
 • Welke basisbehoeften bepalen mijn gedrag?

Dag 2: Verkennen

 • Hoe kijk ik naar de wereld?
 • Hoe communiceer ik effectief?
 • Welke patronen herken ik bij mijzelf?
 • Waar leidt het toe als ik blijf doen wat ik nu doe?
 • Welke verandering wil ik in gang zetten?

Dag 3: Actie

 • Wat is mijn potentieel?
 • Welke concrete acties ga ik ondernemen?
 • Welke afspraken maak ik met mezelf?
 • Hoe borg ik mijn acties?

Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen en wil je aan de slag met je persoonlijke effectiviteit? Of heb je wellicht nog vragen over de training? Maak dan een vrijblijvende belafspraak met een van onze coaches (06-46740886).

Een stevige basis

 • Deze training is gebaseerd op de inzichten en concepten uit het boek ‘JEZELF de BAAS’;
 • Door intensieve oefeningen ervaar je het zelf;
 • Deelnemers ontvangen een exemplaar;
 • Een heel mooi naslagwerk om ook na de training jezelf de baas te blijven.

Een inspirerende locatie

Als trainingslocatie maakt PER4MANCE gebruik van Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Dit is een prachtige en sfeervolle locatie. De architectuur van het oude klooster is indrukwekkend, waardoor je verblijf een extra dimensie krijgt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze aanpak of de inhoud van de training en persoonlijke coaching? Download direct de brochure of maak een vrijblijvende belafspraak met een van onze coaches (06-46740886).

Wij bieden ook andere trainingen: Effectief Leiderschap, Persoonlijk Leiderschap, Meewerkend Leidinggeven, Verandermanagement in de Praktijk en teamtrainingen. Bekijk alle trainingen.

9,8
Gemiddeld cijfer voor Persoonlijke effectiviteit
Gebaseerd op 280 ervaringen
Marc Van De Korput
starstarstarstarstar
Marc Van De Korput
warehouse supervisor
10
Persoonlijke effectiviteit

"Eén hele inspirerende training. met veel eye openers die door beide trainers marcel en gerard goed en duidelijk met voorbeelden worden uitgelegd en vervolgens hoe hiermee om te gaan. ook het naslag werk zoals de kaartjes en het boek wat wordt meegegeven hepen om door te blijven gaan en vast te houden wat is bij gebracht. mijn advies aan iedereen om deze training te volgen je gaat hier echt iets aan hebben. zo ook op persoonlijk niveau wordt je goed uitgedaagd. mensen die aan zich zelf willen werken of willen uitdagen dan is deze cursus iets voor jou." - 30-03-2021 08:35

"Eén hele inspirerende training. met veel eye openers die door beide trainers marcel en gerard goed en duidelijk met voorbeelden worden uitge… alles lezen - 30-03-2021 08:35

Marc Van De Korput
starstarstarstarstar
Marc Van De Korput
warehouse supervisor
10
Persoonlijke effectiviteit

"Eén hele inspirerende training. met veel eye openers die door beide trainers marcel en gerard goed en duidelijk met voorbeelden worden uitgelegd en vervolgens hoe hiermee om te gaan. ook het naslag werk zoals de kaartjes en het boek wat wordt meegegeven hepen om door te blijven gaan en vast te houden wat is bij gebracht. mijn advies aan iedereen om deze training te volgen je gaat hier echt iets aan hebben. zo ook op persoonlijk niveau wordt je goed uitgedaagd. mensen die aan zich zelf willen werken of willen uitdagen dan is deze cursus iets voor jou." - 30-03-2021 08:31

"Eén hele inspirerende training. met veel eye openers die door beide trainers marcel en gerard goed en duidelijk met voorbeelden worden uitge… alles lezen - 30-03-2021 08:31

starstarstarstarstar
Yvonne den Herder
Marketing & Communicatiemanager
10
Persoonlijke effectiviteit

"Ik ben ervan overtuigd dat deze training voor iedereen toegevoegde waarde heeft! Je gaat naar huis met nieuwe kennis, inzichten, focus en doelen. De trainers zijn toegankelijk en ontspannen en laten je met humor zien waar jouw eigen potentieel ligt. Top!" - 29-03-2021 11:39

"Ik ben ervan overtuigd dat deze training voor iedereen toegevoegde waarde heeft! Je gaat naar huis met nieuwe kennis, inzichten, focus en do… alles lezen - 29-03-2021 11:39

starstarstarstarstar
Jeroen Wolders
10
Persoonlijke effectiviteit

"Zeer leerzame training, waar je de rest van je leven voordeel uit kunt halen. Locatie is heerlijk rustgevend en draagt bij aan de beleving. Marcel en Gerard zijn een juiste mix." - 29-03-2021 08:02

"Zeer leerzame training, waar je de rest van je leven voordeel uit kunt halen. Locatie is heerlijk rustgevend en draagt bij aan de beleving. … alles lezen - 29-03-2021 08:02

Patrick Wolkenfelt
starstarstarstarstar
Patrick Wolkenfelt
warehouse Supervisor
10
Persoonlijke effectiviteit

"Mijn persoonlijke ervaring met de training was dat je te horen krijgt wat je moet horen en niet alleen wat je wilt horen. spreek je eigen gedachtes tegen om een beter en sterker persoon te worden in zowel het bedrijfsleven als op persoonlijk niveau. op de automatische piloot worden we niet gelukkig, zonder enige uitdaging in het leven worden we niet beter. genoeg stof om over na te denken. deze training is een aanrader voor ieder die zichzelf wil ontdekken of ontwikkelen. " - 29-03-2021 05:28

"Mijn persoonlijke ervaring met de training was dat je te horen krijgt wat je moet horen en niet alleen wat je wilt horen. spreek je eigen ge… alles lezen - 29-03-2021 05:28

Patrick Wolkenfelt
starstarstarstarstar_half
Patrick Wolkenfelt
9
Persoonlijke effectiviteit

"Weer een top ervaring. de locatie brengt enorme rust waardoor het iets makkelijker is om open te staan voor de bergen aan informatie door langs alle kanten op je af komt. Toen de training voorbij was kon ik niet stoppen met denken over wat mij beweegt en wat ik hiervan onbewust zelf in de hand heb. " - 29-03-2021 05:23

"Weer een top ervaring. de locatie brengt enorme rust waardoor het iets makkelijker is om open te staan voor de bergen aan informatie door la… alles lezen - 29-03-2021 05:23

Vladiano van Veen
starstarstarstarstar
Vladiano van Veen
Technisch Specialist
10
Persoonlijke effectiviteit

"Veel leerzame momenten afgewisseld met hilarische anekdotes en wat emotionele verdieping ervaren. We brengen onze auto regelmatig naar de garage, ik zie de training als een gecombineerde grote beurt en apk keuring voor body en mind!" - 26-03-2021 08:48

"Veel leerzame momenten afgewisseld met hilarische anekdotes en wat emotionele verdieping ervaren. We brengen onze auto regelmatig naar de ga… alles lezen - 26-03-2021 08:48

starstarstarstarstar
Esen Ozbicer
Dromer
10
Persoonlijke effectiviteit

"Super ervaring. Hier had ik al veel eerder de stap naar moeten zetten. De energie en training is leerzaam en fenomenaal. Het waren 3 lange dagen die te snel voorbij waren. Dit raad ik iedereen aan" - 25-03-2021 22:28

"Super ervaring. Hier had ik al veel eerder de stap naar moeten zetten. De energie en training is leerzaam en fenomenaal. Het waren 3 lange d… alles lezen - 25-03-2021 22:28

Roland Arkema
starstarstarstarstar
Roland Arkema
10
Persoonlijke effectiviteit

"Spot-on training, waarin complexe materie ontzettend eenvoudig wordt uitgelegd a.d.v. sprekende voorbeelden. De sessie knallen van de positieve energie en gezonde doses humor. Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb ook heel erg genoten..... Dank dank dank!" - 25-03-2021 19:34

"Spot-on training, waarin complexe materie ontzettend eenvoudig wordt uitgelegd a.d.v. sprekende voorbeelden. De sessie knallen van de posit… alles lezen - 25-03-2021 19:34

starstarstarstarstar
Jeremiah Schmitt
Terminal operator ect
10
Persoonlijke effectiviteit

"Super ervaring was het en zeer professioneel team met een goed hart en persoonlijke aandacht voor ieder die daar behoefte aan hebt.

Ken het een ieder ander zeker aanraden om bij deze toppers welke training ook te volgen." - 25-03-2021 16:40

"Super ervaring was het en zeer professioneel team met een goed hart en persoonlijke aandacht voor ieder die daar behoefte aan hebt. Ken h… alles lezen - 25-03-2021 16:40

starstarstarstarstar
Diana Branderhorst
Casemanager dementie
10
Persoonlijke effectiviteit

"De cursus was veel, heel veel, maar vooral veel waar ik iets mee kon. Zelfs nu, na enkele weken, nog steeds dagelijks in mijn hoofd.
De begeleiding van Gerard en Marcel was prima, oog voor de persoon en het persoonlijke.
" - 05-12-2020 13:45

"De cursus was veel, heel veel, maar vooral veel waar ik iets mee kon. Zelfs nu, na enkele weken, nog steeds dagelijks in mijn hoofd. De beg… alles lezen - 05-12-2020 13:45

starstarstarstarstar
Liesbeth de Bruijn
Teammanager
10
Persoonlijke effectiviteit

"Inspirerend! Motiverend! Focus leggend! Inzicht scheppend! Doelgericht! Uitdagend! Betekenis gevend!
'Gewoon' een fijne manier om je persoonlijke effectiviteit voor jezelf weer op de kaart te zetten met een goede mindset. Een echte aanrader!" - 23-11-2020 10:27

"Inspirerend! Motiverend! Focus leggend! Inzicht scheppend! Doelgericht! Uitdagend! Betekenis gevend! 'Gewoon' een fijne manier om je persoo… alles lezen - 23-11-2020 10:27

starstarstarstarstar
Andre Westland
10
Persoonlijke effectiviteit

"Prima training/ “Vakantie”. Goed om eens de spiegel voorgehouden te worden. Ondanks de vele stof wordt het op dusdanige wijze behandeld zodat het uiteindelijk een drie dagen worden waar je ook echt zaken van meeneem en datgene wat je juist niet wil meenemen laat je in Hoeven. Topdagen mede door Marcel en Gerard maar ook zeker door de chemie van een fijne open groep" - 21-11-2020 11:06

"Prima training/ “Vakantie”. Goed om eens de spiegel voorgehouden te worden. Ondanks de vele stof wordt het op dusdanige wijze behandeld zoda… alles lezen - 21-11-2020 11:06

starstarstarstarstar
Romona Postma
Senior Dispatcher
10
Persoonlijke effectiviteit

"Ik vond het een leerzame en aangename training. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en ben erg geïnspireerd geraakt door de inhoud van deze dagen. De afwisseling met luisteren en zelf doen is erg prettig, je komt met meer energie thuis dan je weg ging! " - 20-11-2020 16:13

"Ik vond het een leerzame en aangename training. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en ben erg geïnspireerd geraakt door de inhoud van dez… alles lezen - 20-11-2020 16:13

Els van Houte-Dooms
starstarstarstarstar
Els van Houte-Dooms
10
Persoonlijke effectiviteit

"Een geweldige, inspirerende training met bevlogen trainers in een omgeving waar iedereen zich veilig voelde om zichzelf bloot te geven. Een absolute aanrader. In drie dagen tijd krijg je de instrumenten om een (nog) betere versie van jezelf te ontwikkelen. Ik wilde, bijna, niet naar huis." - 20-11-2020 10:50

"Een geweldige, inspirerende training met bevlogen trainers in een omgeving waar iedereen zich veilig voelde om zichzelf bloot te geven. Een … alles lezen - 20-11-2020 10:50

Saritha Kokx
starstarstarstarstar
Saritha Kokx
Servicepuntmedewerker
10
Persoonlijke effectiviteit

"Begin van de 3daagse was iedereen een beetje stil en afwachtend. Aan het eind van de 3 dagen was iedereen veranderd in een bruistablet. Wat een verschil! Wat een positieve energie in 1 woord fantastisch en kan niet anders dan het iedereen aanraden. " - 20-11-2020 09:20

"Begin van de 3daagse was iedereen een beetje stil en afwachtend. Aan het eind van de 3 dagen was iedereen veranderd in een bruistablet. Wat … alles lezen - 20-11-2020 09:20

starstarstarstarstar
Jr Van Dommelen
.
10
Persoonlijke effectiviteit

"Ik heb deze cursus gevolgd. Heb er veel aangehad .Heb nu een andere kijk op de wereld.geweldig.een aanrader om weer een positieve kijk te krijgen.deze cursus is echt een aanrader." - 20-11-2020 06:50

"Ik heb deze cursus gevolgd. Heb er veel aangehad .Heb nu een andere kijk op de wereld.geweldig.een aanrader om weer een positieve kijk te kr… alles lezen - 20-11-2020 06:50

Gerard Boerlage
starstarstarstarstar
Gerard Boerlage
Sr Dispatcher
10
Persoonlijke effectiviteit

"Samen met Gerard Vriens, heeft Marcel mij doen helpen weer het vertrouwen te vinden waar door ik mijn trots weer ben gaan voelen. Dank jullie wel heren, de 3 dagen vakantie waren TE KORT maar wel FANTASTISCH!!!" - 19-11-2020 16:30

"Samen met Gerard Vriens, heeft Marcel mij doen helpen weer het vertrouwen te vinden waar door ik mijn trots weer ben gaan voelen. Dank julli… alles lezen - 19-11-2020 16:30

starstarstarstarstar
Rob Mutsaers
Consultant
10
Persoonlijke effectiviteit

"Geweldige training die je helpt om je doelen beter te formuleren en je gedachten positief te beïnvloeden. Na 3 dagen verlaat je de training met veel energie zodat je direct aan de slag gaat met het toepassen van dit alles! Ook (of juist) in coronatijd absoluut een aanrader!" - 21-10-2020 10:11

"Geweldige training die je helpt om je doelen beter te formuleren en je gedachten positief te beïnvloeden. Na 3 dagen verlaat je de training … alles lezen - 21-10-2020 10:11

starstarstarstarstar
B. van Velzen
Coach
10
Persoonlijke effectiviteit

"Energie en power dat is waar deze training voor staat. Geweldig om deze boost te krijgen in Coronatijd. Tijd om in actie te komen om een betere versie van jezelf te maken! Thanks voor het draaien aan de juiste knoppen!" - 20-10-2020 09:54

"Energie en power dat is waar deze training voor staat. Geweldig om deze boost te krijgen in Coronatijd. Tijd om in actie te komen om een bet… alles lezen - 20-10-2020 09:54

Marcel van Wiggen - Trainer, Coach, Inspirator
Marcel van Wiggen
Trainer, Coach, Inspirator
9,8
Gerard Vriens - Coach, trainer, adviseur
Gerard Vriens
Coach, trainer, adviseur
10

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)