Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van YEARTH Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 YEARTH Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 2.197 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Persoonlijke Effectiviteit en #3 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #1 in HR, #1 in Opleiding & Onderwijs, #1 in Vitaliteit & Gezondheid en #1 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #1 in Opleiding & Onderwijs, #1 in Sport & Vitaliteit, #3 in HR en #3 in Sales.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Opleiding & Onderwijs, #2 in Management en #2 in Sales.

Lees meer over Beste Opleider 2019.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,4
Gemiddeld cijfer voor Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl
Gebaseerd op 12 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Anoniem
10
warning Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl is niet meer beschikbaar

"De invloed van gedrag in combinatie met het procesgerichte opzetten van een gesprekscyclus was volledig in balans, wat mij erg aansprak! Mijn eigen communicatie en gedrag kwam goed aanbod waardoor de training voor mij erg zinvol was." - 01-12-2017 11:04

"De invloed van gedrag in combinatie met het procesgerichte opzetten van een gesprekscyclus was volledig in balans, wat mij erg aansprak! Mij… alles lezen - 01-12-2017 11:04

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Amersfoort, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Amersfoort, Dag 2
placeAmsterdam
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Amsterdam, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Amsterdam, Dag 2
placeApeldoorn
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Apeldoorn, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Apeldoorn, Dag 2
placeArnhem
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Arnhem, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Arnhem, Dag 2
placeBreda
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Breda, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Breda, Dag 2
placeDen Bosch
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Den Bosch, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Den Bosch, Dag 2
placeDen Haag
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Den Haag, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Den Haag, Dag 2
placeEindhoven
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Eindhoven, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Eindhoven, Dag 2
placeGroningen
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Groningen, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Groningen, Dag 2
placeMaastricht
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Maastricht, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Maastricht, Dag 2
placeNaarden
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Naarden, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Naarden, Dag 2
placeOnline
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Online, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Online, Dag 2
placeRotterdam
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Rotterdam, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Rotterdam, Dag 2
placeUtrecht
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Utrecht, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Utrecht, Dag 2
computer Online: Virtueel
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Virtueel, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Virtueel, Dag 2
placeZwolle
17 dec. 2020 tot 4 jan. 2021
Toon rooster
event 17 december 2020, 09:30-17:00, Zwolle, Dag 1
event 4 januari 2021, 09:30-17:00, Zwolle, Dag 2
placeAmersfoort
14 jan. 2021 tot 28 jan. 2021
Toon rooster
event 14 januari 2021, 09:30-17:00, Amersfoort, Dag 1
event 28 januari 2021, 09:30-17:00, Amersfoort, Dag 2
placeAmsterdam
14 jan. 2021 tot 28 jan. 2021
Toon rooster
event 14 januari 2021, 09:30-17:00, Amsterdam, Dag 1
event 28 januari 2021, 09:30-17:00, Amsterdam, Dag 2
placeApeldoorn
14 jan. 2021 tot 28 jan. 2021
Toon rooster
event 14 januari 2021, 09:30-17:00, Apeldoorn, Dag 1
event 28 januari 2021, 09:30-17:00, Apeldoorn, Dag 2
placeArnhem
14 jan. 2021 tot 28 jan. 2021
Toon rooster
event 14 januari 2021, 09:30-17:00, Arnhem, Dag 1
event 28 januari 2021, 09:30-17:00, Arnhem, Dag 2

Beschrijving

Wist je dat al onze trainingen ook online gevolgd kunnen worden? We hebben diverse mogelijkheden om deze online te volgen, zowel individueel als klassikaal!

Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans, door het geven van constructieve feedback, verbeterpunten te bespreken en focus te creëren voor de aankomende periode. Het geeft een leidinggevende of HR adviseur de kans om zijn of haar visie op het onderlinge functioneren door te nemen, maar biedt daarnaast ook een mogelijkheid om motivatie voor verdere ontwikkeling mee te geven. Te vaak horen wij vanuit onze praktijk minder positieve berichten over de afgenomen gesprekken. Onbegrip, onduidelijkheid over mogelijke verbeterpunten en toekomstige ontwikkelingen zijn genoeg ingrediënten voor een minder gemotiveerde werknemer. De Training “Functioneringsges…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wist je dat al onze trainingen ook online gevolgd kunnen worden? We hebben diverse mogelijkheden om deze online te volgen, zowel individueel als klassikaal!

Het voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans, door het geven van constructieve feedback, verbeterpunten te bespreken en focus te creëren voor de aankomende periode. Het geeft een leidinggevende of HR adviseur de kans om zijn of haar visie op het onderlinge functioneren door te nemen, maar biedt daarnaast ook een mogelijkheid om motivatie voor verdere ontwikkeling mee te geven. Te vaak horen wij vanuit onze praktijk minder positieve berichten over de afgenomen gesprekken. Onbegrip, onduidelijkheid over mogelijke verbeterpunten en toekomstige ontwikkelingen zijn genoeg ingrediënten voor een minder gemotiveerde werknemer. De Training “Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl” is ontwikkeld om van je functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken een optimaal succes te maken, waarin betrokkenen streven naar openheid en commitment.

Iets voor jou

De training “Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl” is bestemd voor leidinggevenden, HR-managers en medewerkers, die op een constructieve en inspirerende manier functionerings- en beoordelingsgesprekken willen voeren.

Resultaat

Na de training “Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl” ben je in staat functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren die een belangrijke bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van je medewerkers. Je hebt geleerd hoe je openheid en commitment creëert en bent in staat medewerkers een duidelijke visie en verwachting mee te geven voor de komende periode. Je hebt geleerd hoe je medewerkers intrinsiek gemotiveerd krijgt om hun persoonlijke doelstelling te verwezenlijken.

Programma

Dag 1

09:30 Start training

  • Overeenkomsten en verschillen tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Het doel en de voorwaarden van een functioneringsgesprek.
  • Het laten aansluiten van beoordelingsgesprekken op functioneringsgesprekken.
  • Strategieën en vormen van functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Het creëren van openheid en vertrouwen.
  • Het vaststellen van resultaten en verbeterpunten.
  • Voor de tussenliggende periode; het uitwerken van actiepunten.

17:00 Einde training

Dag 2

09:30 Start training

  • Competentieanalyses.
  • Verbale en non-verbale aandachtspunten bij het voeren van gesprekken.
  • Omgaan met tegenwerpingen, weerstanden, teleurstellingen en emoties.
  • Persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid; het creëren van eigenaarschap.
  • Focus en inspiratie.
  • 11 manieren waarop mensen gemotiveerd een gesprek verlaten.
  • Voor na de training; het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

17:00 Einde training

Werkwijze

Stap 1. Je start met een intake

Voorafgaand aan de training vindt een online intake plaats. Je kunt er tevens voor kiezen om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten.

Stap 2. Je volgt een inspirerende en interactieve training

De tweedaagse training “Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl” wordt verspreid over een periode van twee weken gegeven. Het trainingsprogramma kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Stap 3. Een jaar lang toegang tot de YEARTH Digital Community

Vanaf je eerste trainingsdag bieden wij je de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de training. Middels de YEARTH Digital Community, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via de YEARTH app of online omgeving kun je naslagwerk en artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.

Over je trainer

De training wordt gegeven door een ervaren gedrags- en communicatietrainer. Onze trainers zijn mensen met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring. Ieder binnen zijn of haar specialisatie. Door hun jarenlange ervaring begrijpen zij wat er leeft binnen jouw vakgebied. YEARTH trainers kenmerken zich door hun aanpak; positief confronterend, sterk analytisch, gedragsspecialisten, wars van trucjes, een flinke dosis praktijk- en trainerservaring en een focus op samen met deelnemers het hoogst mogelijke resultaat behalen.

9,4
Gemiddeld cijfer voor Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl
Gebaseerd op 12 ervaringen
starstarstarstarstar
Anoniem
10
warning Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl is niet meer beschikbaar

"De invloed van gedrag in combinatie met het procesgerichte opzetten van een gesprekscyclus was volledig in balans, wat mij erg aansprak! Mijn eigen communicatie en gedrag kwam goed aanbod waardoor de training voor mij erg zinvol was." - 01-12-2017 11:04

"De invloed van gedrag in combinatie met het procesgerichte opzetten van een gesprekscyclus was volledig in balans, wat mij erg aansprak! Mij… alles lezen - 01-12-2017 11:04

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"De training is een aanrader , de training geeft je veel inzichten. Goede variatie en rollenspellen tijdens de training. " - 19-04-2017 00:00

"De training is een aanrader , de training geeft je veel inzichten. Goede variatie en rollenspellen tijdens de training. " - 19-04-2017 00:00

starstarstarstarstar
Rick
10
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Aanbevelingswaardig. Je kan veel leren ook over jezelf. De training was peroonlijk, helder, menselijk en situatiegericht." - 19-04-2017 00:00

"Aanbevelingswaardig. Je kan veel leren ook over jezelf. De training was peroonlijk, helder, menselijk en situatiegericht. " - 19-04-2017 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Is veel van te leren, interessant, praktisch. Kleine groep waardoor er veel aandacht voor iedere eigen inbreng was." - 19-04-2017 00:00

"Is veel van te leren, interessant, praktisch. Kleine groep waardoor er veel aandacht voor iedere eigen inbreng was. " - 19-04-2017 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Absolute aanrader. Er worden diverse technieken en praktijkvoorbeelden toegepast. Zeer prettige opleiding" - 19-04-2017 00:00

"Absolute aanrader. Er worden diverse technieken en praktijkvoorbeelden toegepast. Zeer prettige opleiding " - 19-04-2017 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl is niet meer beschikbaar

"Duidelijke en praktijkgerichte tips. Wat mij het meest heeft aangesproken; persoon / gedrag, praktische leidraad voor gesprekken, het filmpje was hilarisch! :). " - 18-03-2016 00:00

"Duidelijke en praktijkgerichte tips. Wat mij het meest heeft aangesproken; persoon / gedrag, praktische leidraad voor gesprekken, het filmpj… alles lezen - 18-03-2016 00:00

starstarstarstarstar_half
Werner
9
warning Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl is niet meer beschikbaar

"Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Vooral de HR processen hebben mij erg aangesproken en ik ben me er bewust van geworden dat het belangrijk is positief te blijven." - 18-03-2016 00:00

"Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Vooral de HR processen hebben mij erg aangesproken en ik ben me er bewust van geworden dat … alles lezen - 18-03-2016 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
warning Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl is niet meer beschikbaar

"Zeer prettige trainer & training. Geeft voldoende basisvaardigheden en theorie voor startende managers. Mooie introductie in het domein. Zeer ervaren trainer met veel praktische tips. Weet theorie goed om te zetten naar praktijk." - 18-03-2016 00:00

"Zeer prettige trainer & training. Geeft voldoende basisvaardigheden en theorie voor startende managers. Mooie introductie in het domein. Zee… alles lezen - 18-03-2016 00:00

starstarstarstarstar_half
Arent-Jan
9
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is het high level overview. Ik geef deze training een 9." - 18-03-2016 00:00

"Wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is het high level overview. Ik geef deze training een 9. " - 18-03-2016 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Ondanks dat het maar een korte training was konden we nog redelijk de diepte in gaan. Ik geef deze training een 10." - 18-03-2016 00:00

"Ondanks dat het maar een korte training was konden we nog redelijk de diepte in gaan. Ik geef deze training een 10. " - 18-03-2016 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Ik vond het 2 geslaagde trainingssessies. De individuele begeleiding en aanpassingen op het programma hebben mij het meest aangesproken." - 11-03-2016 00:00

"Ik vond het 2 geslaagde trainingssessies. De individuele begeleiding en aanpassingen op het programma hebben mij het meest aangesproken. " - 11-03-2016 00:00

starstarstarstarstar
Carola
10
Functioneringsgesprekken Nieuwe Stijl

"Waardevolle training. Kern te pakken waar het vandaan komt en hulpmiddelen om te kunnen verbeteren. Heel persoonlijk." - 11-06-2015 00:00

"Waardevolle training. Kern te pakken waar het vandaan komt en hulpmiddelen om te kunnen verbeteren. Heel persoonlijk. " - 11-06-2015 00:00

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)