Hobéon SKO

Onafhankelijke certificatie van vakbekwaamheid

De Stichting Hobéon SKO Certificatie heeft als doel om onpartijdig vast te stellen of personen vakbekwaam zijn voor het uitvoeren van een beroep. Dit gebeurt conform vastgestelde criteria die aan de taken en/of het beroep is verbonden. De vakbekwaamheid wordt door de betreffende branche, vastgestelde eisen en actualiteit gewaarborgd.

Hobéon SKO certificering is ten alle tijden onpartijdig en onafhankelijk voor zowel de opdrachtgever/beroepsvereniging als de gecertificeerde in kwestie.

Hobéon SKO is geaccrediteerd voor het certificatieschema Niet-Destructief Onderzoekers door de Raad voor Accreditatie (RvA) volgens de ISO/IEC-17024:2012 norm voor persoonscertificering.

Hoe vind en herken ik Hobéon SKO erkende opleiders op Springest?

Klik op een logo op deze pagina om de trainingen, opleidingen en cursussen van die aanbieder te bekijken. Je kunt ook de zoekbalk, en de categorieën hiernaast gebruiken, die worden automatisch gefilterd op Hobéon SKO gecertificeerde opleiders.

In alle zoekresultaten en op elke onderwerpspagina staan filters voor bijvoorbeeld regio, lesduur en prijs. Onder de optie "meer filters" staan vervolgens ook diverse keurmerken, waaronder Hobéon SKO.

Bij elke opleider en bij elke training die Hobéon SKO erkend is, staat een Hobéon SKO logo vernoemd aan de rechterkant. Opleiders kunnen zelf bij Springest aangeven dat ze een erkenning hebben, daarbij moeten zij bewijs overleggen (het certificaat, dat elke 2 jaar verlengd moet worden). Ook controleert Springest periodiek de opleiderlijst door te vergelijken met de lijsten die Hobéon SKO op haar eigen website publiceert.

Mis je een opleider?

Mis je een bepaalde Hobéon SKO gecertificeerde opleider, of zie je er een staan die niet erkend is? Laat het ons dan via de Helpdesk weten, dan zullen we dit controleren en eventueel aanpassen.! Alvast bedankt voor de moeite, namens ons hele team!